Barion Pixel

Mű eukaliptusz girland 3 színben

3 490 Ft

Mű eukaliptusz girland 3 színben

Elengedhetetlen díszítő eleme a greenery stílusú esküvőknek!

 

180 cm hosszú.

 

Egy olyasfajta stílus ez, ahol a zöld növények határozzák meg a dekoráció látványvilágát és nem a virágok. Az elmúlt években egyre nagyobb szerepet kap az emberek életében a természettudatosság és egyre több időt töltünk a természetben. Az esküvők világában is egyre divatosabb a természetben tartani a szertartást és akár a vacsorát is.

A greenery dekorációkban az a nagyszerű, hogy ha valaki nem teheti meg azt, hogy az egész násznéppel együtt a szabadba vonul, akkor megoldható az is, hogy akár egy belvárosi étteremben is a természethez közel érezze magát. A greenery dekorációk ráadásul nagyon sok helyszínbe beilleszthetők: hiszen megférnek egy rusztikusabb környezetben is, pl egy pajtában és akár egy elegáns belvárosi luxus hotelben is megállják a helyüket.

A grenneryt tehát keverhetjük más stílusokkal: lehet klasszikus-elegáns stílusú esküvői dekorációnk, ahol pl: nagy virágtartó állványokról omlik alá a gyönyörű greenery kompozíció. Választhatunk a greenery stílus mellé egy tematikát is, pl: a pár szeretne egy szuperhősös tematikájú esküvőt, de mindezt greenry stílusban.

A greenery népszerű növényei: az eukaliptusz összes fajtája, az olajág, a ruszkusz, a pálmalevelek, mint pl: a Monstera, és a téli esküvőknél a fenyőfélék. Sokan szeretik, ha a greenery dekorációkban megjelennek azért a virágok is. A greenery dekorációk népszerű részletei a növény girlandok, a növénykarikák, amiket háttér díszítéshez használunk és a különböző köszönet ajándék fűszernövények, vagy pozsgások.

Forrás: http://whiteweddingdekor.hu/

 

 

Kövess minket Facebookon is:

https://www.facebook.com/ViktoriaViragVilag/

Válassz színt:

Világos zöld, Élénk zöld, Hamvas zöld

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Mű eukaliptusz girland 3 színbenMű eukaliptusz girland 3 színben